Dr. Dre hospitalizovan zbog moždane aneurizme
Dr. Dre

Legendarni reper se osjeća dobro

Dr. Dre hospitalizovan zbog moždane aneurizme

Reper Dr. Dre hospitalizovan je zbog aneurizme u mozgu, a krvarenje je nastupilo u ponedeljak, kada je prevezen u bolnicu u Los Anđelesu, prenio je TMZ.

Dr. Dre (55) je na odeljenju intezivne njege u medicinskom centru Cedars-Sinai.

"Zahvaljujem svojoj porodici, prijateljima i obožavaocima na interesovanju i dobrim željama“,  napisao je u objavi na Instagramu u utorak uveče.

"Odlično se osjećam i dobijam izvrsnu medicinsku njegu. Uskoro ću izaći iz bolnice i vratiti se kući. Poseban pozdrav svim sjajnim medicinskim profesionalcima u Cedaru. Ljubav!“, prenosi Hina.

Dre, kome je pravo ime Andre Jang, u utorak je bio u stabilnom stanju prema izvještaju TMZ. Ljekari su tragali za uzrokom aneurizme.

Nakon početaka u hip hop bendu N.W.A, debitantski album "The Chronic“ 1992. stvorio je od njega muzičku zvezdu. Rodom iz Komptona u Kaliforniji, postao je slavan i "težak" gotovo milijardu dolara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.