Otmičaru djevojčice iz Malče doživotna robija

Otmičaru djevojčice iz Malče doživotna robija

Ninoslav Jovanović iz Malče osuđen je danas na doživotnu kaznu zatvora pred Višim sudom u Nišu zbog otmice maloljetne Monike Karimanović.

Jovanović je 20. decembra 2019. godine oteo dvanaestogodišnju djevojčicu iz Suvog Dola na putu do škole u Brzom Brodu, prenosi Beta.

Djevojčica je pronađena 29. decembra te godine u selu Pasjača, a on je uhapšen 5. januara 2020. godine na groblju u Malči.

Zbog ranijih otmica i silovanja, Jovanović je bio u zatvoru 22 godine.

Sudski postupak zbog otmice djevojčice iz Suvog Dola počeo je pred Višim sudom u Nišu 29. maja 2020.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.