Dodijeljene nagrade najboljim studentima Bijelog Polja
Foto: Opština Bijelo Polje

Dodijeljene nagrade najboljim studentima Bijelog Polja

Predsjednik Opštine Bijelo Polje danas je tradicionalno na svečanoj sjednici povodom Dana oslobođenja Bijelog Polja, dodijelio Studentske nagrade za 2020. godinu za 7 najboljih studenata iz tog grada.

Iz Opštine se navodi da su nagrađeni: Đorđe Radojević, student Stomatološkog fakulteta u Beogradu sa prosječnom ocjenom 10; Šučro Madžgalj, student Medicinskog fakulteta u Beogradu sa prosječnom ocjenom 10; Nikola Minić, student Arhihektonskog fakulteta u Beogradu, prosječna ocjena 10; Semra Husović, studentkinja Filološkog fakulteta u Nikšiću, prosječna ocjena 10; Vuk Zeković, student VATEL – Fakulteta za turizam, prosječna ocjena 10; Viktorija Perošević, studentkinja Fakulteta likovnih umjetnosti na Cetinju, prosječna ocjena 9,74; Svetlana Kojović, studentkinja Ekonomskog fakulteta u Podgorici, prosječna ocjena 9,67.

Semra Husović se u ime nagrađenih studenata zahvalila na opštinskoj nagradi i kazala da je priznanje Opštine Bijelo Polje nagrada za trud koji su oni ulagali tokom čitave godine.

“Posebnu zahvalnost dugujemo Opštini Bijelo Polje i predsjedniku Petru Smoloviću koji u mladim ljudima prepoznaju potencijal i spremni su da budu podrška i oslonac. Uprkos nezavidnoj situacijom  izazvanoj pandemijom koronavirusa vidimo da Opština daje svoj maksimum da podrži studente i obezbijedi im bolju budućnost”, istakla je studentkinja Filološkog fakulteta Semra Husović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.