Bijelo Polje predodređeno da bude ekonomski centar šireg regiona
Dritan Abazović

Abazović čestitao Dan Opštine Bijelo Polje

Bijelo Polje predodređeno da bude ekonomski centar šireg regiona

Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović čestitao je Dan Opštine Bijelo Polje.

„Bijelo Polje je grad izvanrednih mogućnosti i njegove potencijale treba iskoristiti na dobrobit svih građanki i građana tog grada, sjevera Crne Gore, ali i cjelokupne države", saopštio je Abazović. 

Vlada Crne Gore će biti posvećena rješavanju onoga što najviše muči građane Bijelog Polja, a to je nedostatak radnih mjesta i iseljavanje mladih i sposobnih ljudi. 

„Na turističkoj mapi Crne Gore Bijelo Polje do sada nije bilo posebno atraktivno područje. Duboko sam uvjeren da će, adaptacijom Đalovića pećine, turizam u Bijelom Polju procvjetati, a da će ono postati lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore. Grad sa prirodnim potencijalima i geografskom pozicijom kakvo je Bijelo Polje je predodređen da bude ekonomski centar šireg regiona", kazao je Abazović. 

Abazović je naglasio da je Bijelo Polje vjekovima bilo primjer multivjerskog i multinacionalnog suživota i da je to jedna od najvećih vrijednosti koje jedan grad može imati.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.