Demokratska partija socijalista, Kotor

DPS Kotor poručio

"Privodimo kraju pripreme za predstojeći Kongres, i u novim okolnostima bićemo konstruktivni"

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (OO DPS) Kotor privodi kraju pripreme za predstojeći KongreT. tim povodom večeras je održan sastanak Izvršnog odbora kotorskog DPS-a na kojem su analizirane sprovedene aktivnosti i ustanovljen plan aktivnosti koje predstoje Kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore, navodi se u saopštenju te partije.

Iz DPS-a navode da je sjednicom predsjedavala predsjednica OO DPS Kotor prof. dr Tatjana Stanovčić, a u ime Predsjedništva DPS Crne Gore prisustvovao je Branko Čavor.

Na sjednici su kako navode usvojene i smjernice za budući rad kotorskog DPS-a kao partije sa najvećim povjerenjem građana u tom gradu.

"DPS, iako opoziciona biće i dalje konstruktivna partija, što je i dokazala radom i ponašanjem nakon posljednjih izbora", naveli su u saopštenju..

Takođe, na sjednici je naglašeno zadovoljstvo činjenicom da sporadični istupi pojedinaca tokom slavlja povodom uspostavljanja nove vlasti, isticanje zastava druge države uz neartikulisano urlanje neprikladnih pjesama, nijesu izazvali veliku pažnju građana niti su uspjeli da ugroze multietnički sklad koji je zaštitni znak grada Kotora.

Kotorski DPS izražava zabrinutost velikim brojem slučajeva zaraze virusom kovidom u gradu, i tim povodom poziva sve građane Kotora da se pridržavaju mjera i na taj način daju doprinos u zaustavljanju širenja pandemije, ali i u oporavku ekonomske situacije u gradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.