Varhelji: Pozdravljam posvećenost nove Vlade evropskom putu, raduje me saradnja sa premijerom Krivokapićem
Oliver Varhelji

Varhelji: Pozdravljam posvećenost nove Vlade evropskom putu, raduje me saradnja sa premijerom Krivokapićem

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji čestitao je na izboru nove crnogorske vlade i pozdravio njenu posvećenost evropskom putu.

On je kazao da su sljedeća prekretnica u procesu pridruživanja privremene odrednice za poglavlja o vladavini zakona.

“Čestitam novoj crnogorskoj vladi! Pozdravljam njenu posvećenost evropskom putu i radujem se saradnji sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, i čitavom Vladom i Parlamentom na ubrzanju i produbljivanju refromi”, objavio je Varhelji na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.