Načelnik OB Danilovgrad dostavlja Savjetu dokumenta o postupanju prema Đuroviću

Načelnik OB Danilovgrad dostavlja Savjetu dokumenta o postupanju prema Đuroviću

Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad Marko Kalezić je ostvario direktnu komunikaciju sa Savjetom za građansku kontrolu rada policije, u odnosu na postupanje prema Ivanu Đuroviću te je dogovorena posjeta ovom odjeljenju bezbjednosti, saopštila je Uprava policije.

"Načelnik će Savjetu dati na uvid dokumentaciju iz predmeta, kao i ljekarski izvještaj za lice I.Đ. koji je pregledan prije dovođenja u službene prostorije odjeljenja, s obzirom na to da je imao vidne povrede, a koje su konstatovane u ljekarskom izvještaju.", kažu iz policije,

Predstavnicima Savjeta za građansku kontrolu rada policije ponuđena je, kako se dodaje, i mogućnost sastanka sa članovima porodice Đurović.

Iz Uprave policije napominju da je Đurović tokom privoda kod nadležnog tužioca, kao i tokom posjete predstavnika iz Kancelarije za ljudska prava nije imao bilo kakvu primjedbu na rad i negirao je primjenu sredstava prinude policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.