Pojavio se sa šest trudnica i rekao da su sva djeca njegova: Nije ovo nikakav trik, samo živimo sjajno (FOTO)

Bogataš poznat kao Lepi Majk često na Instagramu objavljuje detalje svog života koji su, u najmanju ruku, neobični. Ovog puta, možda je i prevazišao samog sebe.

Naime, on je bio jedna od zvanica na vjenčanju u Nigeriji. Odlučio je da se pojavi sa šest trudnica, a izjavio je kako sve one nose njegovu djecu. Na profilu na Instagramu, gdje ima oko 250.000 pratilaca, podijelio je ovu vijest, prenosi Indeks.

"Nije ovo nikakav trik, samo živimo sjajno", napisao je on uz fotografiju.

Prije tri godine Lepi Majk (čije je pravo ime Majk-Eze Nvali Nvogu), uhapšen je zbog toga što je dame, sa kojima je došao na jedno vjenčanje, šetao na povocima. Nakon toga, morao je da potpiše izjavu kako neće više da ponavlja postupke koji degradiraju žene.

On je i ranije naglašavao kako često ima više partnerki odjednom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.