Nebojša Medojević

Medojević saopštio

"Prema mojim informacijama UDBA u CG ima preko 20.000 aktivnih doušnika"

Demokratski Front nije samo opozicija DPS, vec opozicija i bolesnom totalitarnom sistemu koji su komunisti gradilia 45 g, a Djukanovic “oplemenio” korupcijom, org. kriminalom i neoliberalnom globalnom dogmom.

Medojević navodi da je DF disidentski pokret koji bi demontirao totalirani poredak

"Zato smo bili targetirani kao opasnost za postojeci poredak iz kojeg najvecu korist imaju tajkuni prve i druge familije, koji dijele moć i vlast", naglasio je jedan od lidera DF-a.

Poručuje da je njegova čvrsta riješenost da naprave radikalne reforme koje bi dovele do oslobađanja države i građana od kako navodi komunističke partije (DPS} i mafije napravila od njega samog metu za sve strukture koje kontrolišu vladari iz sjenke.

Posebnu paniku kako ističe je izazvalo njihovo saznanje da bih on sasvim sigurno otvorio tajne dosijee UDBE i objavio imena špijuna.

"Nije to nista novo ni strašno. Prema mojim informacijama UDBA u CG ima preko 20.000 aktivnih doušnika. Dobije se instrukcija iz centrale, napišu im se dvije tri jednostavne rečenice i oni to ponavljaju. Nekad su isli od stola do stola u kafani, a sad od portala do portala i od fejsbuk profila do profila. Ista matrica - nova tehnologija. Kad prepoznaš da razni likovi pišu iste rečenice, jasno je da se radi o saradnicima UDBE ili botovima vladara iz sjenke", naglašava Medojević..

Poručuje da su protiv DF svi oni koji su protiv promejna.

"Sad je svima jasno da nijedna Ambasada nije imala ništa protiv DF i nas trojice. Vladari iz sijenke su imali protiv DF zbog straha od reformi, a protiv Demokrata i SNP zbog interesa da imaju sto vise vlasti", izričit je Medojević.

Dodaje da iz gore navedenih razloga u Vladu mogu samo poslušnici vladara iz sjenke koji ce štititi krupni kapital prve i druge familije i neće dirati bolesni sistem koji štiti bogate lopove, a diskriminiše običnog čovjeka.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.