Vladimir Joković

"Budva je odavno postala crnogorski turistički brend koji treba njegovati"

Povodom 22. novembra Dana opštine Budva, predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je u ime SNP CG i svoje lično ime, građanima Budve srdačne čestitke.

"Budva je odavno postala crnogorski turistički brend koji treba njegovati, jer  predstavlja prirodni dragulj koji daje šansu za snažan razvoj i prosperitet ne samo njenih građana, već i čitave Crne Gore.

Ovaj grad je, takođe, i mjesto živopisne kulture i tradicije, sporta i stvaralaštva, grad koji je dao značajan doprinos ukupnoj baštini Crne Gore", naceo je Joković.

On je istakao da kao i svaki grad u Crnoj Gori i Budva zaslužuje i više i bolje.

"Vjerujem da će gradska vlast nakon svih nedaća sa kojima se susretala, imati snage i volje da učini sve kako bi se građanima Budve poboljšao životni standard  i kako bi se Budvi vratio stari sjaj”, stoji u čestitki predsjenika SNP CG Vladimira Jokovića.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.