Udes u Ravnoj Rijeci: Kamion sletio s puta, teže povrijeđena jedna osoba(FOTO)
Foto: Kodex

Bijelo Polje

Udes u Ravnoj Rijeci: Kamion sletio s puta, teže povrijeđena jedna osoba(FOTO)

Na magistralnom putu Ribarevine-Mojkovac, u mjestu Ravna Rijeka, oko 11 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je teže povrede zadobio Ž.L..

Kako saznaje Kodex, do nezgode je došlo kada je vozač kamiona marke "mercedes",  V.P. koji se kretao iz pravca Mojkovca iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s puta.

Vozač V.P. koji je prevozio dasku u kamionu prošao je bez povreda, a njegov suvozač Ž.L je zadobio tešku povredu donjih ekstremiteta.

1258466548331218141559906170209704966476743n

Sa mjesta nezgode, Foto: Kodex

Na licu mjesta su pripadnici Centra bezbjednosti Bijelo Polje koji vrše uviđaj, Službe zaštite i spasavanja koji su asistirali zaposlenima Hitne pomoći pri izvlačenju povrijeđenog i pružanju pomoći.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.