Dvejn Džonson i automobili: Popularni glumac prije pet godina nije mogao da "stane" u Ferari, sad ne može u Porše

Film “Red Notice” jedna je od najskupljih Netfliks-ovih investicija do sada, sa odličnom glumačkom ekipom i budžetom od skoro 188 miliona dolara.

Holivudski glumci Dvejn Rok Džonson, Gal Gadot i Rajan Rejnolds glume u akcionom Netfliksovom filmu Red Notice. Na snimanju jedne od scena, ekipa je imala neobičnih problema sa Dvejnom Džonsonom.

Naime, zbog svoje građe, mišićne mase, visine od 196 santimetara i preširokih ramena glumac mije mogao da uđe i sjedne u električni Porsche Taycan, koji je kupljen za potrebe snimanja akcionog filma.

Pošto glumac nije uspio da „stane" u automobil, producenti i snimatelji su malo izmijenili scenario i nekako uspjeli da snime nešto drugačiju scenu.

Ovo nije prvi put da glumac ima problema sa snimanjem pojedinih scena sa automobilima. Prije pet godina je pokušao da uđe u Ferari.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.