U Srbiji uhapšen Gondi: 2005. ubio Njemca u Budvi i raskomadane dijelove njegovog tijela bacio u more
Ilustracija

Po potjernici CG

U Srbiji uhapšen Gondi: 2005. ubio Njemca u Budvi i raskomadane dijelove njegovog tijela bacio u more

Danas je u Srbiji uhapšen Kristian Gondi (43) koji je osuđen na trideset godina zatvora zbog teškog ubistva Njemca Klausa Dojčlendera 2005.

"Slobode je lišen Kristian Gondi (43) iz Sente, Republika Srbija, po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Podgorica radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od trideset godina na koju je osuđen presudom Višeg suda u Podgorici zbog krivičnog djela teško ubistvo", saopšteno  je iz Uprave policije.

Kako se navodi, lociranju i lišenju slobode prethodila je zajednička istraga ciljanog traganja sprovedena od strane službenika Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju u Sektoru kriminalističke policije i Odsjeka za ciljane potrage MUP-u Republike Srbije. 

"Gondi je osuđen jer je 2005. godine u naselju Drobnići koje pripada opštini Budva, zajedno sa saučesnikom S.R. u namjeri pribavljanja imovinske koristi kroz prisvajanje imovine, lišio života oštećenog K.D., a potom, radi prikrivanja tragova krivičnog djela, takođe sa S.R. nasilno razdvojio tijelo žrtve na djelove koje su potom umotali i odvezli do mora i dijelove tijela žrtve izbacili na otvoreno more", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.