Joanikije pozitivan na koronu
Joanikije

Joanikije pozitivan na koronu

Episkop Joanikije pozitivan je na koronavirus, saopšteno je sinoć kasno iz Informativne službe Eparhije budimljansko nikšićke.

"Prilikom redovnog  večernjeg ljekarskog obilaska Episkopa Joanikija, konstatovano je da je vladika nepromijenjenog (urednog) opšteg stanja, te da su svi fizikalni nalazi po sistemima u fiziološkom opsjegu. Vitalni parametri su stabilni (tjelesna temperatura, saturacija i krvni pritisak), a njegov subjektivni osjećaj dobar.

U toku ljekarskog obilaska pristigao je i rezultat jutros sprovedenog PCR testiranja na novi korona virus, koji je pozitivan. U skladu sa tim, biće ordinirana adekvatna terapija", navodi se u saopštenju.

Iz Informativne službe dodaju da će o zdravstvenom stanju Episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija javnost će biti izviještena nakon sprovođenja planiranih kontrolnih laboratorijskih nalaza i snimaka pluća.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.