Marković čestitao Dan opštine Herceg Novi: Strane investicije dobile punu valorizaciju u HN
Duško Marković

Marković čestitao Dan opštine Herceg Novi: Strane investicije dobile punu valorizaciju u HN

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Dan opštine Herceg Novi predsjedniku Stevanu Katiću, predsjedniku Skupštine opštine Nikoli Samardžiću, odbornicima i građanima Herceg Novog.

"Naš Herceg Novi, kome su istorija, tradicija i kultura vjekovima davale posebno mjesto, danas postaje sve značajnija tačka na svjetskoj turističkoj mapi", navodi se u čestitki predsjednika Markovića.

On dodaje da su strane investicije i razvojni projekti na Primorju svoju punu valorizaciju zadobili u hercegnovskoj opštini, te da je Vlada stvorila
pretpostavke za nastavak tog procesa.

"Uz očuvanje bogatog multukulturalnog nasljeđa i uvažavanje vrijednosti nezavisne i evropske Crne Gore, vjerujem da će se Herceg Novi još snažnije razvijati i još više doprinostiti sveukuonom napretku naše zemlje", piše u čestitki predsjednika Vlade.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.