Marko Vučić potpisao za Budućnost
Marko Vučić

Marko Vučić potpisao za Budućnost

Novi fudbaler Budućnosti je Marko Vučić - dvadesettrogodišnji ljevak iz Nikšića je sa šampionom Crne Gore potpisao ugovor do kraja sezone, a stigao je iz Sutjeske za koju je igrao prethodnih šest sezona.

Vučić može podjednako dobro da pokrije pozicije lijevog beka i lijevog krila.

“Budućnost je uz Sutjesku, iz koje sam došao, najveći klub u državi i drago mi je što sam stigaou Podgoricu. Prije svega želim da se zahvalim rukovodstvu kluba i stručnom štabu na povjerenju. Trudiću se da ga opravdam maksimalno“, rekao je Vučić po potpisivanju ugovora.

On je sa matičnom Sutjeskom osvojio dvije titule i Kup.

“Ciljevi u Budućnosti su maksimalni, od tako jednog velikog kluba se uvijek očekuju trofeji. Nadam se da ćemo odbraniti titulu, a siguran sam da će svi igrači dati sve za duplu krunu. Spreman sam da pružim maksimum“, kazao je Vučić.

Markov rođeni brat, desni bek Miloš Vučić, je prethodne sezone sa Podgoričanima postao šampion.

“Miloš mi je rekao sve najbolje o klubu - o ljudima koji ga vode, o atmosferi, o igračima... Nadam se da ću opravdati povjerenje stručnog štaba i uprave kluba i da ću nastaviti da koračam šampionskom stopama mog brata“, poručio je 23-godišnji Vučić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.