Od danas zabrana izlaska iz domova u tri grada
Ilustracija

Zbog koronavirusa

Od danas zabrana izlaska iz domova u tri grada

U Nikšiću, Beranama i Andrijevici od večeras se uvodi zabrana kretanja. Riječ je o novim mjerama Nacionalnog koordinacionog tiela s ciljem sprječavanja širenja virusa korona.

Zabrana napuštanja objekata stanovanja u tri crnogorska grada biće na snazi od 22 sata do 5h ujutro.

Zabranjen je i rad ugostiteljskih objekata i kućnih posjeta.

U Rožajama se uvodi zabrana rada ugostiteljskih objekata i okupljanje u objektima stanovanja osoba koje nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva.

Ugostiteljski objekti u Kotoru, Budvi, Podgorici i Pljevljima od danas mogu da rade do 22 časa, za stolom mogu da sjede najviše dvije osobe, a obavezno je da razmak između stolica bude jedan metar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.