Skandal: Političar ljubio grudi partnerke tokom online sjednice parlamenta(VIDEO)

Argentinski poslanik strogo je kažnjen jer je tokom online parlamentarnog zasjedanja ljubio grudi jedne žene, odnosno kako se kasnije saznalo, partnerke.

Oženjeni otac troje djece Huan Emilio Ameri šokirao je kolege poslanike ali i cjelokupnu javnost, dopustivši lijepoj plavuši da sjedne na njegovo koljeno i nježno ga miluje prije nego što je poljubio njene grudi.

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnjak sam je odstupio u četvrtak naveče. Scene seksa odigravale su se na velikom ekranu tokom rasprave o dugu pokrajine Salta, na kojem su bili vidljivi i drugi poslanici koji su sjednci prisustvovali iz svojih domova.

Da stvar bude bizarnija poslanik Ameri, koji je prošle godine u decembru osumnjičen da je seksualno zlostavljao tinejdžerku, prije ostavke ponudio je prilično bizarno objašnjenje.

“Jako se sramim, bio sam uvjeren da je pao internet. Internetska veza je jako loša u unutrašnjosti zemlje. Moja partnerka je upravo izašla iz kupatila. Upitao sam je li sve u redu sa silikonskim implantantima, ona je naime prije 10 dana bila na ugradnji silikona. Pitao sam je mogu li je poljubiti, pa sam to i učinio. Poljubio sam je u grudi. To je sve”, objasnio je osramoćeni poslanik.

Djevojka u središtu skandala je Celeste Burgos, Amerijeva djevojka i politička savjetnica. Zbog skandala je izašla na vidjelo činjenica da je Ameri rastavljen od supruge Alehandre Eskudero, prenosi Avaz.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.