Pokušao da unese drogu bratu u zatvor, otkrio ga pas
Foto: KPZ Sarajevo

Pokušao da unese drogu bratu u zatvor, otkrio ga pas

U Kaznenopopravnom zavodu u Sarajevu danas je uhapšen R.A. koji je pokušao unijeti veću količinu droge utisnutu u fotografije termo-načinom.

Zatvor je blokoran i u toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici MUP-a KS.

Drogu je nanjušio službeni pas.

Akcija je provedena u saradnji sa OBA-om u sklopu antikorupnivnih aktivnosti.

Kancelarija za borbu protiv korupcije dao je početnu informaciju o mogućem unosu veće količine droge u KPZ Sarajevo, a OBA je potom dala o svemu precizna saznanja.

Nakon toga pripadnici KPZ-a i MUP-a KS sačekali su R.A. koji je pokušao unijetu drogu bratu R.S. koji je u pritvoru, prenose Nezavisne novine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.