Rastoder Abazoviću: Kriv si jer  hoćeš društvo kompetetnih a ne podobnih
Šerbo Rastoder

Rastoder Abazoviću: Kriv si jer hoćeš društvo kompetetnih a ne podobnih

Šerbo Rastoder, akademik CANU i profesor Filozofskog fakulteta, uputio je putem Fejsbuka poruku lideru koalicije "Crno na bijelo" i Građanskog pokreta URA, Dritanu Abazoviću.

"Kriv si, što si bio nekada najbolji student, a hoćeš vlast, koju zauzeše najgori. Kriv si, jer time želiš poručiti omladini, koja te masovno podrža, da hoćemo društvo kompetetnih a ne podobnih. I umjesto da im kažeš da su dobrodošli u društvo jednakih šansi, ti hoćeš da im oduzmeš ono što im je partija dala, a 'veza ovjerila'," napisao je Rastoder, prenose Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.