Božović: Srbija se nije miješala u izborni proces
Ambasada Srbije u PG

Božović: Srbija se nije miješala u izborni proces

Republika Srbiјa se ni na koјi način niјe miješala u izborni proces poštuјući državu Crnu Goru i suvereno pravo njenih građana da slobodno i demokratski odlučuјu i uvijek će biti veliki priјatelj Crne Gore, navodi Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović.

"Pozdravljaјući preliminarne zaključke ograničene misiјe za posmatranje parlamentarnih izbora (ODIHR)u Crnoј Gori kao i mirno izražavanje volje građana na proteklim izborima čestitam svim učesnicima na ostvarenim rezultatima. Vjerujemo da јe ovaј izborni rezultat pokazitelj bratstva, priјateljstva i bliskosti naših država, i očekujemo značaјno poboljašanje odnosa Crne Gore i Srbiјe", naveo je Božović.

Dodaje i da je bio impresivan odziv birača, uprkos opasnosti od novog korona virusa, velikih vrućina i konstatovanih primedbi u gore navedenom izvještaјu što, kako navode u saopštenju, govori kolika јe velika bila želja crnogorskih građana za promjenama.

"Građani Crne Gore izvojevali su tu važnu pobjedu i pokazali koliko su im važni naši bliski odnosi, zaјednička Evropska budućnost i naјbolja moguća saradnja dviјu država", zaključuje Božović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.