Republika Srpska: Ljekari porodili trudnicu zaraženu koronavirusom
Univerzitetski klinički centar Republike Srpske

Majka i blizanci smješteni na odeljenje intezivne njege

Republika Srpska: Ljekari porodili trudnicu zaraženu koronavirusom

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske danas je tim ljekara uspješno porodio trudnicu inficiranu korona virusom.

Porod je obavljen carskim rezom u 29. nedjelji, a u pitanju je blizanačka trudnoća. I majka i bebe su u jedinicama intezivne njege i svaka prognoza je preuranjena, kazao je Dragan Rakanović, načelnik Urgentnog centra UKC RS .

"Današnji porod koji smo morali da obavimo, govori o ozbiljnosti situacije i o tome kolika je mogućnost oboljevanja različitih kategorija stanovništva i osjetljivih, kao što su trudnice. Zato još jednom apelujemo na građane da se maksimalno pridržavaju svih mjera koje su donesene radi sprječavanja širenja bolesti", kaže Vlado Đajić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.