Foto: MPRR

Simović poručio

"Građani i proizvođači iz Berana imaće i dalje punu podršku Vlade "

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović razgovarao je danas sa poljoprivrednicima sa teritorije MZ Polica, u Beranama.

"Sastali smo se u specifičnim uslovima, sa maskama i propisanom distancom. Međutim, Vlada nije i neće praviti distancu sa potrebama građana Berana. Naprotiv!", poručio je Simović tom prilikom.

On je podsjetio da je samo kroz projekte Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja u posljednje dvije godine u Beranama izgrađeno oko 11km asfaltnih seoskih puteva, čime se doprinijelo unapređenju kvaliteta života mještana u ruralnim područjima ove opštine i stvorene pretpostavke za dalji razvoj lokalne ekonomije.

1

Takođe, kroz brojne mjere bespovratne podrške Ministarstvo poljoprivrede je u prethodne tri i po godine podžalo beranske poljoprivrednike i preduzetnike sa gotovo 4 miliona eura.

"Podrška raste iz godine u godinu, a kroz III paket Vladinih mjera otvaraju se nove šanse za preduzetnike u sektoru poljoprivrede.
Brojni kapitalni projekti čija je realizacija u toku otvaraju nove perspektive sjevera. pored značaja autoputa, izgradnja puta Lubnice – Jezerine - Kolašin približiće Berane Podgorici i primorju za 40km. Proizvođačima to znači bliže tržište i konkurentnije cijene, a građanima donosi nove mogućnosti i kvalitet života“, poručio je Simović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.