Nikšić je oduvjek bio rasadnik posvećenih, odgovornih i sposobnih generacija sposobnih za najveće domete
Milutin Simović na sastanku sa studentima

Simović poručio na sastanku sa studentima

Nikšić je oduvjek bio rasadnik posvećenih, odgovornih i sposobnih generacija sposobnih za najveće domete

Nikšić je uvijek bio rasadnik posvećenih, odgovornih i sposobnih generacija, spremnih za najviše domete, kazao je predsjednik opštine Milutin Simović, tokom video konferenciju sa nikšićkim studentima, koji uspješno pohađaju naprestižnije univerzitete širom svijeta.

Na konferenciji su učestvovali Miloš Nikolić, Marko Barović, Petar Knežević, Nevena Mušikić, Vanja Miljanić, Rade Dačević, Milena Nikolić, Jovana Purović, Pavle Vulanović i Vladimir Bošković. 

Kako je saopšteno iz Opštine Nikšić, Simović je istakao da mu je drago što su putem video poziva uspjeli da zajedno naprave nikšićki most koji povezuje cijeli svijet, od Vašingtona, preko Toronta, Osla, Drezdena, Milana, Barija, Ljubljane, Kopra, Moskve do Abu Dabija.

Simović ih je upoznao da se u lokalnoj samoupravi svakodnevno ulažu napori kako bi bili što bolji servis građanima i preduzetnicima, sa ciljem unapređenja ukupnih uslova za život i rad.

Takođe, Simović se nada da će se oni nakon završenih studija i ostalih obaveza vratiti u svoju zemlju i svoj rodni grad i naglasio da napredak Nikšića možemo obezbijediti samo ako objedinimo i aktiviramo sve izdašne potencijale kojima raspolažemo, posebno ljudske, a naročito mlade, vrijedne i uspješne kao što su oni i brojni mladi koji su u Nikšiću.

Kako je saopšteno iz Opštine Nikšić, studenti su iskazali zadovoljstvo zbog održavanja današnje video konferencije, prije svega zbog uspostavljanja komunikacije sa svojim gradom, ali da se nadaju da će oni zajedno biti dio tima koji će doprinijeti razvoju Nikšića i Crne Gore. 

Naglasili su, da gdje god nastavili svoje karijere, uvijek će biti tu za svoj grad i sa zadovoljstvom su prihvatili da budu mentori iz svojih oblasti u projektu „Krenimo zajedno“. 

“Studenti su iznijeli svoju spremnost da u narednom periodu svojim sugestijama, idejama i inicijativama pomognu da se u našem gradu realizuju inovativni i novi projekti. Istakli su da gdje god bili, njihove misli i srce su u Nikšiću”, navodi se u saopštenju. 

Simović je kazao da je siguran da će Nikšić, osnažen znanjima, vještinama i iskustvima koja će oni donijeti sa svih strana svijeta i dalje biti crnogorska uzdanica, mjesto koje, kako je dodao, svi sa ponosom zovemo našim domom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.