Turista ušao džipom u more, napravio krug i otišao sa plaže (FOTO)
Foto: 24sata.hr

Očevici snimili nesvakidašnji događaj

Turista ušao džipom u more, napravio krug i otišao sa plaže (FOTO)

Kupači na plaži u Omišu u Hrvatskoj u četvrtak oko 15.00 sati, ostali su zaprepašćeni kada se turista provozao po moru džipom.

"Plaža je bila krcata. Prvo je džip došao preko plaže skroz do mora, te su kupači mislili da će iskrcati brod ili skuter, kako to obično biva. Ali ne - ušao je potpuno u more i nastavio voziti", prenosi portal 24sata.hr.

Portal prenosi da je automobil stranih registarskih oznaka, što dovodi do zaključka da se radi o turisti.

amfibija1

Riječ je o strancu, Foto: 24sata.hr

"Prvo se vozio plićakom, a onda išao sve dublje i dublje. Napravio je krug uz Cetinu do mosta i onda se vratio nazad i izašao na obalu", kaže očevidac, prenosi 24sata.hr.

Budući da je more na tom mjestu duboko od tri do 10 metara, očevidac je uvjeren da se radi o nekoj vrsti amfibijskog vozila.

"Imao je neki pogon na zadnjem dijelu, inače bi potonuo. Svi s plaže bili su iznenađeni, bio je prava atrakcija", zaključuje očevidac.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.