Ademović: DPS izbornom listom ponizio manjine
Adnan Ademović

Ademović: DPS izbornom listom ponizio manjine

Broj mjesta predstavnika manjinskih naroda na listi DPS-a govori o ponižavajućem statusu manjina u svjetonazoru ove partije, poručio je danas Adnan Ademović kandidat za poslanika platforme “Crno na bijelo”.

Kaže da izborna lista Demokratske partije socijalista liči na listu desničarske opcije i da je DPS i u tom pogledu konačno skinuo maske.

„Tri mjesta u 30, i četiri u 40 rezervisanih za predstavnike manjina dovoljno govore u prilog tome da DPS napušta građansku opciju koja mu realno nikad nije ni bila imanentna. Ovime su se, konačno, demaskirali lažni evropejci i sigurni smo da će građani prepoznati njihovo enormno licemerje. Raduje nas što se DPS i sam predao jer su listom pokazali da im više nije stalo ni do toga da izigravaju građansku opciju“,poručio je Ademović, ispred platforme Crno na bijelo.

„Iako su toliko godina pokušavali da se predstave kao zaštitinici manjinskih naroda dok je iseljavanje upravo tih naroda bilo najveće, DPS je i ovim postupkom pokazao koliko istinski brine o manjinama u Crnoj Gori“, navodi  Ademović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.