Kaluđerović prešla u SD
Olga Kaluđerović

VD Predsjednica Foruma žena SDP-a Glavnog grada

Kaluđerović prešla u SD

VD Predsjednica Foruma žena SDP-a Glavnog grada, Olga Kaluđerović, napustila je tu partiju i prešla u Socijaldemokrate Crne Gore.

Kao razloge napuštanja SDP-a, Kaluđerović je navela neslaganje sa politikom te partije.

"Neslaganje sa dosadašnjom nejasnom politikom partije, gaženje nekadašnjih programskih principa, saradnja sa antidržavnim partijama na lokalnom nivou, jesu osnovni razlozi zbog kojih sam donijela odluku o napustanju SDP-a'' - navela je Kaluđerović.

Odluka o priključivanju Socijaldemokratama Crne Gore nastala je kao želja da svoj politički angažman nastavi u partiji moderne ljevice, koja je svojim dosadašnjim djelovanjem pokazala da se s pravom može nazvati prirodnim sljedbenikom izvorne socijaldemokratske ideje.

“Za SD je istinski prioritet zalaganje za stvaranje ekonomski razvijenog, pravednog i solidarnog društva, a ovaj stav dijele mnogi moji prijatelji koji su godinama podržavali ove vrijednosti", zaključila je Kaluđerović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.