David Vilja optužen za seksualno uznemiravanje
David Vilja

David Vilja optužen za seksualno uznemiravanje

David Vilja, najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Španije, optužen je za seksualno uznemiravanje.

Vilja je navodno, dok je bio član Njujork sitija, svakim danom napastvovao jednu radnicu koja je stažirala u tom klubu, piše B92.

Čuveni španski golgeter, koji je završio karijeru, negirao je sve optužbe koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Istragu je pokrenuo Njujork siti, što je potvrdio na klupskom sajtu.

Vilja je zenit karijere imao u Barseloni, sa kojom je osvojio dvije titule prvaka Španije i jednu Evrope, a s uspjehom je nastupao i za Valensiju i madridski Atletiko.

Ostaće upamćen kao jedan od najboljih španskih napadača ikada, dao je rekordnih za Španiju 59 golova, uz trofeje šampiona Evrope i svijeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.