Srbija: Muškarac donio bebu u Dom zdravlja i rekao da ne zna čija je
Ilustracija

Osumnjičen za mijenjanja porodičnog stanja

Srbija: Muškarac donio bebu u Dom zdravlja i rekao da ne zna čija je

Pripadnici policije u Bogatiću su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, uhapsili D. T. iz okoline Bogatića zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo promjena porodičnog stanja, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.

On se sumnjiči da je novorođenče svoje supruge donio u Dom zdravlja u Bogatiću rekavši da ne zna čije je i ko ga je ostavio u njihovom domaćinstvu, prenosi Beta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Policija će, po nalogu tužilaštva, protiv D. T. (49), njegove supruge i majke novorođenčeta, podnijeti krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo kršenje porodičnih obaveza.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.