Policija provjerava alibi sedmorice škaljaraca
Foto: Pobjeda

Istraga o ubistvu Klikovca

Policija provjerava alibi sedmorice škaljaraca

Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica priveli su sedam osoba bliskih “škaljarskom klanu“ u okviru istrage o ubistvu Saše Klikovca. Oni su bili privedeni na informativni razgovor i inspektori provjeravaju njihov alibi, piše Dan.

Policija nije saopštila identitet privedenih jer su saslušani u svojstvu građana.

Tokom jučerašnjeg dana pregledani su i snimci sa video-nadzora. Provjeravaju se dva sumnjiva automobila, ali ih nema na snimcima sa lica mjesta. Iz policije nisu željeli da otkrivaju detalje kako ne bi ugrozili istragu.

Saša Klikovac ubijen je prekjuče, oko 9.50, u podgoričkom naselju Cijevna. Ubistvo se desilo ispred porodičnog restorana “Kod Crnogorca“, na samom ulazu u lokal, gdje je bilo parkirano Klikovčevo vozilo.

Prema evidenciji policije, Klikovac je bio povezan sa takozvanim “zagoričkim klanom“ i bio je blizak Vidoju i Radoslavu Gilu Stanišiću.

Prema nezvaničnim informacijama, u Klikovca je pucano iz vozila u pokretu kada je on ušao u svoje vozilo. Pogođen je sa više hitaca iz “heklera“ u predjelu stomaka i grudi.

Policija je nakon ubistva blokirala sve prilaze Zeti.

Pred istražiteljima je zadatak da ispitaju da li i ovo ubistvo ima veze sa ratom crnogorskih kriminalnih klanova, a u sklopu istrage saslušaće više osoba.

Iz policije nije saopšteno da li je ubica imao pomagače i da li je poznato u kom smjeru je pobjegao nakon što je ispalio smrtonosne hice u Klikovca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.