Bivše partnerke podržale slavnog glumca: Džoni Dep nježan, pažljiv, darežljiv i nenasilan čovjek i otac
Foto: Getty

Bivše partnerke podržale slavnog glumca: Džoni Dep nježan, pažljiv, darežljiv i nenasilan čovjek i otac

Bivše partnerke glumca Džonija Depa, Vanesa Paradi i Vinona Rajder, neće više biti pozivane da svedjoče u postupku koji je Dep pokrenuo protiv Njuz Grup Njuzpejprs zbog navoda britanskog tabloida San da je izvršio nasilje nad bivšom suprugom Amber Herd.

U svojoj pisanoj izjavi američka glumica Vinona Rajder je napisala da Dep "nikada, nikada nije bio nasilan i grub" prema njoj, a francuska pjevačica Vanesa Paradi da je Dep "nježan, pažljiv, darežljiv i nenasilan čovjek i otac", objavio je Rojters.

Depove bivše partnerke Vinona Rajder i Vanesa Paradi trebalo je da svjedoče pred vrhovnim sudom, ali je glumčev zastupnik Dejvid Šerborn danas saopštio da za to više nema potrebe s obzirom da tabloid San posle pisanih izjava Rajder i Paradi ne osporava Depove tvrdnje da ih nikada nije fizički napao.

Dep je odlučno negirao navode tabloida koji ga je u tekstu objavljenom 2018. godine označio kao "zlostavljača supruge" i podnio tužbu i protiv Sana i protiv glavnog urednika Dena Vutona.

Herdova bi trebalo da svjedoči i u da tokom procesa predstavi sudu svoju verziju događaja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.