Pivara
Foto: Pivara "Trebjesa"

Donacija ugostiteljskim objektima

Pivara "Trebjesa" podijelila šest hiljada maski: Pravi prijatelji se poznaju u nevolji

Tokom prethodnog perioda, u situaciji kada se cijelo društvo bori sa epidemijom koronavirusa i kada je naglasak na povećane mjere opreza i zaštite zdravlja svih građana, Pivara “Trebjesa” podržala je ugostiteljske objekte i njihove zaposlene širom Crne Gore, donacijom ukupno 6 hiljada maski, navodi se u saopštenju "Trebjese".

Zaštitne pamučne maske podijeljene su za oko 500 ugostiteljskih objekata. 

Poštujući mjere NKT-a kazali su da su maske su samo obavezne, već i veoma važne u zaštiti od prenošenja koronavirusa, zajedno sa održavanjem fizičke distance i higijenom ruku.

"Pravi prijatelji poznaju se u teškim situacijama. Svjesni da je ugostiteljstvo među najviše pogođenim djelatnostima, odlučili smo da im i ovom donacijom pokažemo da smo uz njih i da brinemo o ugostiteljima, kao jednim od naših najvažnijih partnera. Na ovaj način dajemo doprinos i tome da se u ugostiteljskom objektu svi osjećaju sigurnije – kako radnici, tako i gosti. Nadamo se da ćemo i ovaj izazov uspješno savladati, zajedničkim snagama“, poručili su iz Pivare.

Poštujući sve propisane preventivne mjere i stavljajući bezbjednost i zdravlje svojih zaposlenih, kao i bezbjednost kupaca i potrošača na prvo mjesto, Pivara “Trebjesa” je svoje poslovanje u potpunosti prilagodila novonastaloj situaciji, zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.