"Sa ovom krizom se moramo suočiti na krajnje odgovoran način"

Simović: Za sada bez striktnih mjera i ostajanja doma

Predsjednik Nacionanog koordinacionog tijela (NKT) Milutin Simović rekao je da za sada neće biti restriktivnih mjera, poput ostajanja doma, kao za vrijeme prvog talasa koronavirusa.

"Sada nema striktne mjere – ostajanja doma. Sada izlazimo da bi se radilo, jer se i ekonomijom brani javno zdravlje", kazao je Simović, objavljeno je na Tviteru Vlade Crne Gore.

Moramo, kaže, da se distanciramo, da budemo odgovorniji i disciplinovaniji.

"Na drugi način, u odnosu kad se ostajalo doma", rekao je Simović.

Ovo je, kaže Simović, kriza koju niko nije mogao predvidjeti "i moramo se suočiti s njom na krajnje odgovoran način".

"Znam da hoćemo i da možemo, jer smo uvijek pokazivali da smo najjači kada je najteže", poručio je Simović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.