Pendarovski: Odnos CG i Sjeverne Makedonije primjer dobrosusjedskih odnosa; Džaferović: Građenjem dobrih odnosa gradimo mir i stabilnost
Milo Đukanović

Đukanović primio čestitke za Dan državnosti

Pendarovski: Odnos CG i Sjeverne Makedonije primjer dobrosusjedskih odnosa; Džaferović: Građenjem dobrih odnosa gradimo mir i stabilnost

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću čestitke povodom 13. jula‬ - Dana državnosti Crne Gore uputili su i predsjednik Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović.

Predsjednik Pendarovski uz najiskrenije čestitke i želje za uspjeh i prosperitet prijateljske Crne Gore i njenih građana, izražava zadovoljstvo zbog činjenice "da se odnosi Republike Sjeverne Makedonije i Crne Gore, koji predstavljaju primjer dobrosusjedstva i saradnje u regionu i koji su zasnovani na istorijskom prijateljstvu naših naroda, razvijaju dinamično u duhu zajedničkog uloga za demokratsku, stabilnu i prosperitetnu Evropu.

U ovom kontekstu, a imajući u vidu teška vremena kroz koja prolazimo suočeni sa pandemijom Covid-19, želio bih da izrazim svoje čvrsto uvjerenje da ćemo u narednom periodu nastaviti sa jačanjem i produbljavanjem naših odnosa i saradnje u svim oblastima od uzajamnog interesa”, navodi Pendarovski.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Džaferović uz najsrdačnije čestitke i želje za dalji prosperitet Crne Gore izrazio je uvjerenje da će se prijateljski odnosi BiH i Crne Gore i dalje razvijati u duhu prijateljstva, a na dobrobit naših građana.

"Želja mi je da zajedničkim naporima u budućnosti lično doprinesemo daljem razvoju bliskih i tradicionalno dobrih odnosa između naše dvije zemlje, uvjeren da time doprinosimo miru i stabilnosti u regionu“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.