Donacija iz Hamburga: Braća Redžepović donirali santitesko vozilo domu zdravlja u Rožajama
Foto: TVCG

Sa vozilom stigla zaštitna oprema, kreveti, posteljine

Donacija iz Hamburga: Braća Redžepović donirali santitesko vozilo domu zdravlja u Rožajama

Rožajski Dom zdravlja dobio je još jednu vrijednu donaciju. Braća Erko, Edin i Aljuš Redžepović koji žive i rade u njemačkom gradu Hamburgu donirali su toj zdravstvenoj ustanovi specijalizovano sanitetsko vozilo za hitne intervencije.

Sa vozilom je stigla i zaštitna oprema, bolnički kreveti, posteljine i druge medicinske potrepštine, a ukupna vrijednost donacije se mjeri na oko 25 hiljada eura.

“Donacija je znak pažnje prema zdravstvenim radnicima u Rožajama koji tokom ovih dana rizikuju svoje živote i zdravlje kako bi pomogli sugrađanima u borbi protiv korona virusa. Duboko žalimo što se naš rodni kraj suočava sa ovom nemilom zdravstvenom situaciom ali takođe vjerujemo da će zajednički trud i efikasan rad nadležnih rezultirati pobjedom. Želimo da znate da niste sami, da vaši sugrađani u dijaspori stoje uz vas te da smo spremni da vam pružimo svaki vid podrške”, poručuju braća Redžepović.

Direktor rožajskog Doma zdravlja Jaho Pepić zahvalio se braći Redžepović na vrijednoj donaciji i pohvalio zalaganja građana Crne Gore koji žive u inostranstvu na polju pružanja pomoći svojim sunarodnicima u matičnoj zemlji.

 

Izvot: TVCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.