Ražnatović izabran za zamjenika gradonačelnika Cetinja
Miloš Ražnatović

Ražnatović izabran za zamjenika gradonačelnika Cetinja

Skupština Prijestonice Cetinje izabrala je diplomiranog ekonomistu Miloša Ražnatovića za zamjenika gradonačelnika, saopštili su iz ove opštine.

Iz Prijestonice su kazali da je Ražnatović diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Navode da je u ministarstvu ekonomije radio kao samostalni savjetnik od 2009. do 2011. godine, a u Upravi lokalnih javnih prihoda Prijestonice Cetinje kao direktor od 2011. do 2012. godine.

"Od oktobra 2012. do avgusta 2018. godine bio je izvršni direktor d.o.o. “Vodovod i kanalizacija Cetinje”. Od oktobra 2012. do oktobra 2014. godine bio je potpredsjednik, a potom, do februara 2019. godine, predsjednik Udruženja vodovoda Crne Gore", saopštili su iz prijestonice.

Značajan doprinos, kako ističu, dao je i kao član radnih tijela Privredne komore Crne Gore. Od juna 2018. godine predsjednik je Odbora direktora d.o.o. PROCON Podgorica - implementacione jedinice Ministarstva održivog razvoja i turizma, čiji je zadatak praćenje projekata za izgradnju komunalne infrastrukture koji se finansiraju iz sredstava Evropske investicione banke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.