"Molite se za mene": Medicinska sestra snimila bitku za život prije nego što je umrla od korone (VIDEO)

Medicinska sestra iz Nju Džersija koja je umrla od korona virusa provela je poslednje tri nedelje života snimajući bitku za život u strašnom videu. Na njemu se vidi kako se temperatura koju je obarala kod kuće pretvorila u jeziv napad na cijelo tijelo, a onda je ostala bez daha u prenatrpanoj bolnici.

"Zdravo svima, imam temperaturu koju ne mogu da spustim ali se odmaram u svom krevetu. Neću da idem u bolnicu", kaže na početku videa Pamela Orlando (65).

Snimak je nastao krajem marta ali je tek nedavno osvanuo na društvenim mrežama, prenosi Telegraf.rs

To je bio početak njenih simptoma i izgledala je relativno zdravo, ubijeđena da će da uspije da pobjedi virus kod kuće.

Ali drugog dana njeno lice je postalo sivo, a njeno ponašanje je primjetno drugačije kada kaže u kameru "osjećam li se kao sr**e".

"Bolovi u leđima, temperatura koja neće da spadne, a i kada spadne, i dalje je neprijatno osjećanje", kaže Orladno, i dalje kod kuće.

Sljedećeg dana medicinska sestra snimila je sebe kako leži u bolničkom krevetu dišući uz pomoć nosne kanile.

"Treći dan divnog virusa, čula sam da je deveti dan gori, srećna sam što sam dobro za sad", kaže ona, nadajući se da će se njeno stanje da popravi.

Međutim, četvrtog dana je klip dobio mračnji ton dok se medicinska sestra snima u 3.30 sati dok leži u bolničkom krevetu.

"O moj bože, ovo nije šala, tako mi je neprijatno", kaže ona.

Na sledećem snimku prikazano je prepuno stanje u bolnici, dok se Orlando žali da tek treba da vidi medicinsku sestru.

Stanje ove mame nastavlja da se pogoršava, do trenutka kada ona ne zna ni koji je dan.

"Ne znam ni koji je dan ali se osjećam užasno. Toliko je loše da nisam sigurna da ću da uspijem. Molim te bože, pomozi mi", kaže ona očajno.

Zatim slijede snimci na kojima ništa ne govori, samo se snima dok i dalje ima kanilu u nosu.

"Mislim da je subota, 21:15. Danas nije dobar dan. Ne mogu ni da se pomjerim a da ne ostanem bez daha. Samo se molite da mi bude dobro", izgovara ona.

Poslednja dva klipa pokazuju kako Orlando kašlje u masku za kiseonik preko lica, moleći one koji gledaju da se mole za nju.

"I dalje mi nije bolje", kaže ona.

Orlando je umrla 16. aprila, 24 dana nakon što se razboljela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.