Bošnjačko-američka asocijacija donirala ljekove Sandžaku za oboljele od COVIDa 19
Foto: BANA

Bošnjačko-američka asocijacija donirala ljekove Sandžaku za oboljele od COVIDa 19

Na osnovu donacije Bošnjačko američke nacionalne asocijacije-BANA, koja je uplatila svoju prvu tranšu podrške i pomoći građanima Sandžaka u borbi protiv pandemije izazvanom korona virusom Covid-19, Muftijstvo sandžačko u saradnji sa CHR Hajratom obezbijedili su lijekove za oboljele od ovog virusa u južnom Sandžaku, saopšteno je iz Muftijskog sandžačke kancelarije.

Svi pacijenti koji su, kako navode, iskušani ovom opakom bolešću mogu besplatno preuzeti potrebne lijekove na sljedećim adresama: apoteci Kardović u Rožajama, apoteci Puls medica u Beranama, apoteci Necesse u Gusinju, apoteci Benu u Plavu, apoteci Gušmirović u Bijelom Polju i apoteci Zu Prima S u Pljevljima.

U saopštenju se navodi da će kancelarija CHR HAJRATA u Petnjici pružiti svu potrebnu pomoć za stanovnike Bihora.

"Što se tiče gradova u sjevernom Sandžaku( Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici) BANA je podržala već započetu akciju Hajrata na polju obezbjeđivanja potrebnih terapija za oboljele od Covid-19", poručili su u saopštenju.

"Iskrena zahvalnost svim donatorima iz cijelog svijeta na velikoj podršci koju upućuju ovih dana Sandžaku uz nadu da će Bog dati izlaz iz ovog iskušenja koje je zadesilo cijelo čovječanstvo", zaključuju.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.