U Crnoj Gori još 53 inficiranih koronavirusom, čeka se nalaz za još jednog preminulog
Ilustracija

IJZ

U Crnoj Gori još 53 inficiranih koronavirusom, čeka se nalaz za još jednog preminulog

Laboratorije Instituta za javno zdravlje u posljednja 24 sata analizirale su 392 uzorka među kojima je 53 pozitivnih na koronavirus.

Kako je saopštila Dr Sanja Medenica načelnica odljeljenja za epidemiologiju zaraznih bolesti u Institutu za javno zdravlje, radi se o pacijentima iz Podgorice 35, Cetinja 6, Bijelog Polja 5, Bara 3, Budve 2, Pljevljalja 1 i Nikšića 1.

"Tokom Dana pristigla je jedna prija iz beranske bolnice smrtnog ishoda koji je moguće povezan za novim korona virusim i laboratorijska obrada je u toku", istakla je Medenica.

Od početka juna ukupan broj registrovanih slučajeva je 636, osam je smrtnih ishoda, petoporavljenih, tako da je broj aktivnih slučajeva: 623.

Aktivni slučajevi po opštinama su:
Podgorica 229
Rožaje 131
Bijelo Polje 60
Berane 31
Budva 28
Cetinje 21
Pljevlja 20
Bar 19
Gusinje 17
Tivat 15
Petnjica 11
Nikšić 9
Danilovgrad 8
Ulcinj 8
Kotor 7
Herceg Novi 6
Tuzi 2
Andrijevica 1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.