DPS Budva: Carević i Radović u opasnosti da dobiju sunčanicu

DPS Budva: Carević i Radović u opasnosti da dobiju sunčanicu

Pretjerano izlaganje jakom suncu, na ledini ispred zgrade Opštine Budva, očigledno nije prijalo Careviću i Radoviću koji i dalje zavaravaju sebe da su lokalni funkcioneri. Ruku na srce, u novoj cirkus ceremoniji takozvanog svečanog otvaranja ulice u Dubovici, najviše razloga za slavlje imao je niko drugi do Carević, koji je, gle čuda, bio podizvođač u ovom, kao i u svakom infrastrukturnom poslu dok je bio na čelu opštine, saopšteno je iz budvanskog DPSa.

"Najmanje što smo očekivali od grbaljskog umišljenog Njegoša, jeste da saopšti, koliki račun je njegova firma Carinvest ispostavila Opštini Budva, za pomenuti projekat. Naravno, nemamo iluziju da će nam sada, kao što nije ni ranije, reći koliko je novca zaradio od ovog posla. Šta tek da kažemo za usamljenog, i od svih ostavljenog Radovića, trik pitanje je da li će do kraja avgustovskog sunca ukapirati, na šta smo ga upozoravali gotovo mjesec dana. Da je izložen, potrošen i odbačen od strane funkcionera iz Podgorice, te da ga čeka postupak pred nadležnim institucijama.", saopštavaju iz DPSa.

Oni su imali i poruku za smijenjene funkcionere:

"Gospodo bivši,  najdobronamjernije vam poručujemo da se sklonite sa sunca i prestanete da maltretirate Budvu i naše sugrađane. Nema razloga da brinete, mi ćemo u narednim danima jasno demistifikovati na koji način se radilo, odnosno džabalebarilo u Budvi, tokom prethodne tri i po godine.", zaključuju iz DPSa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.