Matić podržao Đokovića: Vrlo brzo će mačka na teren, a miševi u rupu
Matić, foto: Getty

Matić podržao Đokovića: Vrlo brzo će mačka na teren, a miševi u rupu

Srpski fudbaler i igrač Mančester Junajteda Nemanja Matić stao je u odbranu najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Najbolji teniser svijeta našao se na meti mnogobrojnih kritika zbog organizovanja turnira.

"Vidim da se poslednjih dana vodi hajka na Novaka Đokovića jer je organizovao turnir u Beogradu, iako je po zakonima države Srbije sve bilo regularno i isti je organizovan na visokom nivou. Pored svega toga, miševi su izašli iz rupe i dali sebi za pravo da kritikuju svjetskog broja jedan u tenisu, ali i u odnosu prema svima ljudima svijeta. Ali, ne brinem ja. Vrlo brzo će mačka na teren, a miševi u rupu", napisao je Matić, prenosi Tanjug.

"Turnir je bio sjajan i nadam se da će da postane tradicionalan, jer naš tenis to zaslužuje. Jedino što zamjeram Novaku je što se izvinjava miševima koji ga bez razloga kritikuju. Ne, Nole. Izvinjavaće se oni tebi - uskoro. Veliki pozdrav za sve ljude ovog svijeta iz Mančestera", zaključio je Matić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.