Žrtva poplava u Srbiji, pronađeno tijelo starice
Foto: Printscreen

Žrtva poplava u Srbiji, pronađeno tijelo starice

Bujična poplava u kraljevačkom kraju odnijela je prvu žrtvu.

Kako su objavile "Novosti", u studeničkom selu Đakovo, četiri kilometara od srednjovjekovnog manastira, u nabujaloj rijeci Studenici pronađeno je beživotno tijelo mještanke Cmiljke B. (74) za koju se pretpostavlja da ju je zajedno sa suprugom Radoljubom (82) u utorak ujutro odnijela bujica.

Beživotno tijelo nesrećne žene iz rijeke su izvadili pripadnici vatrogasno-spasilsačke jedinice i policije. Za njenim suprugom još se traga.

U 20 gradova i opština u Srbiji proglašena je vanredna situacija zbog poplava izazvanih obilnim padavinama.

"Evakuisano je 275 osoba. Blizu 500 objekata je poplavljeno na svim kriznim tačkama", rekao je ranije Predrag Marić, načelnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.