Pušten Carević: Sjutra dolazim na posao u 15 do 8
Marko Carević

Sa njim pušteno još nekoliko funkcionera DF-a

Pušten Carević: Sjutra dolazim na posao u 15 do 8

Smijenjeni predsjednik opštine Budva Marko Carević pušten je nakon saslušanja.

Sa njim je pušteno još nekoliko funkcionera DF, a na saslušanju je još oko 15 osoba.

Kako je rekao Carević, sve se moglo izbjeći.

''Ja razumijem da su građani bili uzbuđeni, ali ne može se ni sve pendrekom rješavati. Građani su nervozni, tenzije su velike, ali meni Ustav garantuje da mogu da radim i ja sjutra dolazim na posao u 15 do 8. meni neka daju papir gdje piše da ja nijesam predsjednik opštine i da ne mogu da obavljam tu funkciju i ja ću prvi izaći i svi građani sa mnom'', kazao je on po izlasku iz policije, prenosi Antena M.

"Mi smo izabrani od građana i jedino će nas građani maći odavde. Ovo nije borba samo nas u Budvi'', kazao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.