Prodavali bebe preko Instagrama, cijena od 200 do 450 eura
Ilustracija

Prodavali bebe preko Instagrama, cijena od 200 do 450 eura

Iranska policija je uhapsila tri osobe osumnjičene za pokušaj prodaje beba preko Instagrama, javila je danas novinska agencija Isna.

"Uhapšene su tri osobe koje su htjele da prodaju dvije bebe", izjavio je šef policije Teherana Hosein Rahimi.

On je precizirao da jedna beba ima 20 dana, a druga dva mjeseca.

Policija je uhapsila te osobe nakon što su "reklamirale prodaju beba na Instagramu". Fotografije su podijeljene na 10 do 15 naloga na ovoj društvenoj mreži.

Bebe su kupljene za sumu od 226 do 450 eura, dok su prodavane za 1.800 do 2.250 eura, rekao je Rahimi, ne pružajući više detalja.

On je dodao da su bebe predate socijalnoj službi.

Kako je javila Isna, jedan od uhapšenih tvrdi da je nezaposlen i bez novca i da je bio samo posrednik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.