Tuča na biračkom mjestu na Novom Beogradu
Ilustracija

Zbog propuštanja trudnice

Tuča na biračkom mjestu na Novom Beogradu

Na izbornom mjestu 23, u Bulevaru umjetnosti, na Novom Beogradu potukla su se danas dva birača neposredno ispred ulaza na glasačko mjesto.

Policija je odmah izašla na mjesto događaja i zatekla aktere tuče, P. K. (79) i N. I. (35).

P. K. je izjavio da ga je N. I. udario zatvorenom šakom u predjelu glave, dok je N. I. rekao da je do sukoba došlo nakon što su njegovu suprugu, koja je trudna, pustili da uđe preko reda, zbog čega je P. K. negodovao i psovao, saopštio je MUP.

Prema navodima N. I, on je upitao P. K. u čemu je problem, nakon čega ga je P. K. udario pesnicom u glavu, a on mu je potom uzvratio.

Oni nisu zahtijevali ljekarsku pomoć i privedeni su u Policijsku stanicu Novi Beograd.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela, nakon čega je konsultovan i nadležni sudija za prekršaje koji se izjasnio da se protiv P. K. i N. I. podnesu odgovarajuće prekršajne prijave.

Incident je Policijskoj stanici Novi Beograd prijavio predsjednik biračkog odbora saopštio je MUP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.