Glumica za 75 dolara prodaje miris orgazma
Gvinet Paltrov, foto: Getty

Sve to rezultira "seksi, iznenađujućim i divlje zaraznim" mirisom

Glumica za 75 dolara prodaje miris orgazma

Glumica i poduzetnica Gvinet Paltrov i njen brend Goop odlučni su u namjeri da dobro zarade na mirisu vagine u raznim situacijama.

Nakon što je njena svijeća pod nazivom This Smells Like My Vagina, odnosno "ovo miriše poput moje vagine", rasprodata uprkos cijeni od 75 dolara, Gvinet je napravila novu pod nazivom This Smells Like My Orgasm, ili "ovo miriše poput mog orgazma".

Novi proizvod u svojoj ponudi predstavila je tokom pojavljivanja u  Večernjem šou programu Džmija Falona.

Kao i prošloj svijeći, i ovoj je cijena 75 dolara.

Svoju prvu svijeću, onu s vaginom u nazivu, opisala je kao "punk rock i feminističku".

"Svijeća je isprva bila šala između eksperta za parfeme Douglasa Litlea i Gvinet, koji su zajedno radili na mirisu. Ona je za jednu rekla da 'miriše poput vagine', a to je zanimljiv, lijep, seksi i potpuno neočekivan miris", opisuje se na stranici neobična mirisna svijeća.

Na stranici se njen miris opisuje kao "miks biljke iz roda geranijum, bergamota i cedra uz nijanse ruža".

Kad je riječ o mirisu orgazma, na stranici Goopa stoji da je "dostojan nasljednik originalne svijeće, znate svi koje, te je spoj mirisa grejpfruta i zrelih bobica, pomiješanih s mljevenim čajem i turskim ružama". Sve to rezultira "seksi, iznenađujućim i divlje zaraznim" mirisom, prenosi Index.hr.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.