Foto: Wizz Air

"Devet novih ruta zahvalnost svima koji putuju sa našom kompanijom"

"Wizz Air" najavila širenje poslovanja u regionu, zamjene flote, i još niže cijene karata

Wizz Air, vodeći niskotarifni avio-prevoznik centralne i istočne Evrope i "najzelenija“ evropska avio-kompanija najavila je danas dalje širenje operacija u Srbiji dodajući beogradskoj bazi novi avion Airbus A321, a u avgustu će i druga dva aviona biti zamijenjena istim modelom Airbus 321.

U saopštenju se navodi da će se nova letjelica pridružiti floti u julu 2020. i time povećati beogradsku flotu na tri aviona.

U julu 2020. Wizz Air će pokrenuti devet novih ruta iz Beograda: Hamburg, Keln, Fridrihshafen (Njemačka), Brisel Šarlroa (Belgija), Milano Malpensa (Italija), Lisabon (Portugal), Barselona El Prat (Španija), Oslo Sandefjord Torp (Norveška), Turku (Finska).

Karte za sve nove destinacije već su dostupne za rezervaciju putem sajta wizzair.com ili putem aplikacije avio-kompanije već od 19.99 eura.

Jožef Varadi, izvršni direktor kompanije Wizz Air Group kazao je danas u Beogradu da mu je, nakon deset uspješnih godina u Srbiji, drago što može da najavi širenje mreže i zamjenu cijele flote na avione Airbus A321, što podrazumijeva manje zagađenja i niže cijene za putnike.

"Ostajemo posvećeni Srbiji i pružanju novih uzbudljivih mogućnosti putovanja širom Evrope. Srećni smo što danas dodajemo devet novih ruta i što se držimo najviših standarda naših sanitarnih protokola. Naša visoko obučena i ljubazna posada uskoro će dočekati putnike u novom avionu Airbus A321. Sigurni smo da će ultra-niske tarife i sjajna mreža destinacija Wizz Air-a učiniti putovanje pristupačnim za sve veći broj putnika“, kazao je Varadi.

Današnja najava stiže zajedno sa početkom nove ere sanitarnih putovanja Wizz Air-a. Avio-kompanija je nedavno najavila niz pojačanih higijenskih mjerakako bi se osiguralo zdravlje i bezbjednost putnika i osoblja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.