Kusturica počasni gost Šojgua na Paradi pobjede na Crvenom trgu u Moskvi
Emir Kusturica

Kusturica počasni gost Šojgua na Paradi pobjede na Crvenom trgu u Moskvi

Režiser Emir Kusturica biće počasni gost ministra odbrane Ruske Federacije Sergeja Šojgua na Paradi pobjede koja će 24. juna biti održana na Crvenom trgu u Moskvi.

Poziv Kusturici sa potpisom Šojgua stigao je juče, a Kusturica je za portal "Iskra" potvrdio da će 24. juna biti na Crvenom trgu, odakle će da prati Paradu pobjede u znak 75 godina od pobjede ruskog oružja u Velikom otadžbinskom ratu, prenosi Srna.

U pozivu Šojgua navodi se da će tog dana Crvenim trgom, rame uz rame, proći ruski vojnici sa srpskom braćom.

"Emire, pozivam te da kao počasni gost učestvuješ u ovom velikom događaju. Od sve duše želim ti dobro zdravlje i nove radne uspjehe", dodaje se u pozivu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.