Njegov pepeo prosula u smeće

Osvetila se bivšem mužu koji je preminuo: Ovo je za sve godine kada si me tukao, Adios amigo

Snimila se kako njegov pepeo prosipa u smeće, a otkrila je da to radi jer ju je suprug za života tukao.

Tvrdi i da je velike probleme napravio i svojoj djeci i roditeljima i da niko nije želio da zadrži njegov pepeo, prenosi Index.

"Znam da nećete razumjeti zašto ovo radim. Njegova porodica ga ne želi, njegov brat ga ne želi, njegova djeca ga ne žele, oni zapravo žele da ga bacim u blato ili wc šolju", rekla je Maša i otkrila da ovaj potez smatra prikladnim jer je Don za života bio nitkov.

Dok sipa njegov pepeo u kantu, Maša vedrim glasom priča dalje.

"Ovo je za svu bol i sve probleme koje je uzrokovao mojoj djeci, meni i svojim roditeljima. Ovo je njegov oproštaj. Ovo je za svaki put kad me udarao u glavu. Udarao je mojom glavom o prozor", govori ona.

Nešto pepela koje se prosulo po travi ugazila je nogom, a kad je istresla i zadnju mrvicu iz vrećice, zaključila je: "Adios amigo!"

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.