U novom filmu Džejms Bond postaje otac
Danijel Krejg

Novi imidž tajnog agenta

U novom filmu Džejms Bond postaje otac

Tajni agent Džejms Bond u nadolazećem filmu “Nema vremena za umiranje” postaće otac.

“Da, istina je. Bond je otac. To je jedina stvar koju obožavaoci franšize nikada ne bi očekivali”, rekao je insajder za strane medije.

Danijel Krejg posljednji put pojavljuje se u ulozi slavnog špijuna, a saznaje da je otac petogodišnjoj Matildi, koju dobija s Medlani Šon, koju je utjelovila Lia Sejdo.

“Bond je uvijek svojim šarmom osvojio srca brojnih ljepotica, naizgled bez posljedica. To što postaje otac otvara cijeli novi svijet drame i razvija novu priču. Kad Bond sazna da ima dijete to je sastavni dio scenarija. Šokantno je i prepuno obrata”, kaže insajder. Agent je, navodno, srećan zbog uloge oca.

U preokretu ljubavnog života agenta 007, svoje prste umiješao je Krejg. Kaže da je želio da ovaj film bude prepun iznenađenja i zabave. Takođe, u “Nema vremena za umiranje” Bond će se boriti protiv pandemije.

“Nije baš Covid-19, ali je slično tome”, kaže izvor.

Premijera filma zakazana je za 12. novembar u Velikoj Britaniji, a za 25. u SAD.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.